Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala gimnaziala nr 30" (3.19 secunde)
Dumitrescu a mai afirmat in conferinta de presa in care a facut acest anunt ca intentioneaza sa organizeze o scoala de vara, la sfarsitul lunii august, pentru 40 de tineri.
In prima zi de scoala, prezent la deschiderea noului an de invatamant la Scoala 1, cu clasele I-VIII, din localitatea Mogosoaia, premierul Tariceanu a vorbit despre majorarile salariale in invatamant.
Presedintele Traian Basescu a denuntat luni la Iasi sistemul actual de plati practicat in invatamant, in special in universitati, pentru promovarea unor examene si a spus ca scoala ar trebui sa cultive valorile universale ca "verticalitatea si onestitatea", si nu "mita, furtul si minciuna".
"Unul dintre proiecte face referire la faptul ca noi dorim ca limba romana sa fie invatata din clasa I, indiferent de scoala si unde se afla acea scoala, chiar daca se afla in Harghita sau Covasna.
Consilierul judetean Victor Manea s-a aflat, ieri, in mijlocul elevilor Scolii nr. ... Campania "Juicy Fruit iti aduce parcul de distractie la scoala" are menirea de a familiariza copiii cu tehnologii moderne de joc, cum ar fi play-station si consolele Nintendo Wii.
Busoi a continuat spunând ca Oprescu a trecut deja de faza sanctionarilor si s-a pus pe demiteri, dând exemplu cazul directorului de la scoala din Bucovat, care a fost schimbat din functie joi.
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
"Este Eminescu, e Goga, sa il studieze copiii in scoala? ... Sa fie realizat un manual care sa cuprinda cartile Noului Testament, menit sa completeze orele de religie predate in scoala", a spus Funar.
Tinerii PNL organizeaza, in perioada 28-31 august, scoala de vara de la Costinesti, la care vor participa organizatii de tineret din tara, invitati din strainatate, inclusiv din Republica Moldova si membri ai Biroului Permanent National, ministri liberali si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu.
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Iliescu a optat pentru prima varianta, spunandu-le celor prezenti ca in scoala trebuie sa obtina cunostintele fundamentale pe care sa se sprijine, urmand ca ulterior, in viata, sa isi gaseasca drumul cel mai potrivit. ... devotamentul pentru scoala si cultura si pregatirea pentru viata", a mai spus Iliescu.
"In 2008, au fost reabilitate alei si trotuare si au fost construite parcari in zona McDonald’s - Scoala nr. ... Locuitorii din cartierul Calea Bucuresti pot completa lista de sesizari asta-seara, de la ora 18.00, la "Fii vocea cartierului tau!", organizata la Scoala nr.
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca.
"Presedintele are dreptate atunci cand vorbeste despre necesitatea reformarii statului, numai ca presedintele de cinci ani vorbeste despre asta, alteori despre combaterea coruptiei, alteori despre faptul ca scoala romaneasca este minunata, alteori ca scoala romaneasca produce tampiti.
Vicepresedintele Tineretului National Liberal, Ionel Spataru (foto), a anuntat ieri programul celei de-a sasea editii a Scolii de Vara a TNL, care se va desfasura in Statiunea Mamaia in perioada 26-30 august 2009.
Inca de la primele ore ale diminetii, politicienii s-au prezentat la sectiile de vot unde erau arondati pentru a-si exprima preferintele electorale. • Klaus Johannis, primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. ... • Crin Antonescu a votat la scoala nr.
Niciodata veniturile romilor nu vor putea creste pana cand nu vor fi angajati, si nu vor putea fi angajati in posturi bine platite pana nu merg la scoala", a spus Traian Basescu.
O alta problema a localnicilor de aici este aceea ca, desi in sat exista o scoala, cladirea nu poate fi folosita de elevi pentru ca Primaria Albeni nu are bani sa o mobileze corespunzator.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari. ... "Nu a fost organizata o licitatie, pentru ca serviciile de paza si protectie se excepteaza de la prevederile OUG nr.
Nu mai avem bani de lemne pentru scoala si primarie", a spus Dumitru Roman, primarul localitatii Greci. ... Probleme sunt si la scoala din localitate.
google-analytics.com